Kategorier
Inlägg

Kärrtorp Ultras

Ursäkta, men kan ”Kärrtorp Ultras” för i helvete träda fram?

Medan vi väntar kan vi prata om den rutiga flaggan med Bajenbusen på. Vi råkar veta att det är en gammal hederlig syslöjdsflagga, som en klassisk karaktär från Huddinge värkte fram på högstadiet, och man såg den ganska ofta i mitten av 90-talet.

Vid tiden för premiären för ett par år sen, så knegade den här snubben på nybygget precis intill Skanstullsbron. Av en händelse hade han precis hittat den här gamla dyrgripen i nån kartong hemma, så på fredagen innan marschen överlämnade han den till sina östeuropeiska kollegor som jobbar hela helgen. Hög moral som dom har, så såg dom mycket riktigt till att den vajade högst upp och längst ut i jämnhöjd med bron, när tiotusentals hammarbyare tågade förbi. Inte ett jävla 90-talsöga torrt.

#hammarby #bajen #90s #söderstadion #södermalm #sofia #vitabergen #kärrtorp #syslöjd #burgerking #bajenclubsofia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s