Kategorier
Inlägg

Tifotraditionen i Hammarby

Tifotävlingen är igång och det är vackert att se hur @couldbehantzis helt störda infall från i höstas fortsätter att växa. Full uppslutning i alla kanaler den här gången.

Det är ju helt på sin plats att maxa också, vi kommer från ett år där tifoverksamheten nådde sjuka höjder, och dessutom en höst där klasstifon fan radades upp på veckobasis. Förväntningarna på läktarsäsongen är lika uppskruvade som dom på laget.

Vi vill självklart chippa in för en flygande start på tifoåret 2020 och kommer som förra gången bidra med en ramad print av ett originalfoto.

MEN, vi vill också bidra med en tillbakablick till helt andra tider för tifoverksamheten, och helt andra kanaler för att sprida sina bedrifter. Dels som en hyllning till ”18- årige gymnasisten Tomas Tirén från Skarpnäck” och våra andra tidiga entusiaster, men också för att påminna om Hammarbys stolta tradition. Vi tycker det är viktigt att uppmärksamma den för våra egna yngre. Det kan ju även bli en välförtjänt lavett till alla fluktande jävla ollon från mindre klubbar, som envisas med att följa Bajens konton och ändå glappa om vem som är äkta och inte. Vet er plats, vi vet våran.

#hammarby #bajen #90s #söderstadion #södermalm #sofia #vitabergen #tifo #ultras #hammarbyultras #hammarbytifo #pionjärerna #bajenclubsofia #tifotävling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s