Kategorier
Inlägg

Muggen under Norra

Det är väl antagligen nåt monumentalt jävla fel när man förälskar sig i en gammal pissoar. Men det här är fan en plats som format oss till dom vi är idag. Under högstadieåren la man säkert in fler timmar här än till exempel på syslöjden. Där hade ju närvaron i och för sig en liten peak i mars, när det skulle sys flagga till premiären, men ni fattar vad vi menar.

Är man en gång fostrad i den gamla skolans urinoarer, så är det klart att man också hatar dom flashiga badrummen på nya arenan. Dom är lika löjliga och felplacerade bakom en ståplats som valfri Millwallramsa på djurgårn. Är det minusgrader ute ska det fan vara minusgrader på muggen. Att slå en båge i halvtid ska vara som att morgonpendla i Calcutta, allt annat är trams.

Det enda stökiga var om man träffade en polare med löd i fickan medan man föstes fram i kön mot rännan, fokuserade på nyckeln för ett ögonblick, och plötsligt ploppade ut genom utgången på andra sidan, lika pissnödig som man var när man kom in. Fett värt ändå, det var bara att åka ett varv till.

#hammarby #bajen #södermalm #sofia #vitabergen #söderstadion #urinoart #syslöjd #lödifickan #nyckelbarn #bajenclubsofia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s