Kategorier
Inlägg

Äntligen dags att pröjsa

Hör upp, viktigt meddelande till övriga inflyttade och japaner.

För oss som har turen att inte ha fått privatekonomin helt slagen i spillror, så har det äntligen blivit dags att pröjsa säsongsplåten. Det är dags att hosta upp hela den vanliga summan, utan att ha en susning om vad vi får för stålarna. Vi förväntar oss inga överflödiga tack eller gester. Vi vill under inga omständigheter ha några rabatter för att vi stod kvar förra året, och vi vill absolut inte ha några tröjor, pins eller annat skit.

Vi vill helt enkelt pröjsa årets Bajenmatcher nu. Vi vill pröjsa för att vi alltid gör det så här års. Vi vill pröjsa för att dom där kulorna varit vikta i så många år att vi inte ens räknar in dom längre. Vi vill pröjsa för att det är vad säsongare gör. Vi vill pröjsa, för vad är alternativet? Man är ingen missnöjd jävla kund. Vi vill bara pröjsa nu, för det vore ju jävligt märkligt att straffa oss själva genom att inte göra det.

Så. Nu sköter vi det här så smidigt som möjligt, in med degen, inget gnäll, pass på biljettgänget. Håll ihop. Det vore ju ändå helt sjukt om vi inte körde över alla andra, som vi alltid gör annars. Och så håller vi väl tummarna att vi ändå får gå på matcherna i år.

Vi ses, förr eller senare 💚

#hammarby #bajen #säsongare #vistårkvar #smguldetskatillsöder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s