Kategorier
Inlägg

Persona non grata

Man behöver inte göra en höna av en fjäder. Eller som i det här fallet, inte göra en respektfull representant för betalande supportrar av en lismande liten böjare från Bromma. Ett rakryggat proffs av en lillebror som försöker spela ut dom vuxna, eller en prestigevärvning av en dussintransfer. Men så sitter man ändå här och lackar ur.

Var Hjalmar och hans vedervärdiga familj ”har sympatier” kan väl en blind se. Att han gömde halsduken och valde söderort för att det gagnade honom just då, det är ju ingen skräll heller, tyvärr. Det som retar en, det är att ingen är ute och markerar. Skit i Hjalmar, det är att någon överhuvudtaget tar steget över som behöver fördömas. Var fan är vår kapten? ”Det var alltid lite knulldockevibb över honom. Synd att han inte har nåt pass på Årsta kvar, men det kommer kännas fantastiskt att invalidisera honom om han nu skulle ta en tröja i derbyt.” Det citatet skulle FotbollDirekt bergis plocka upp.

Man fattar inte, vad har ens Jansson eller Kindlund att förlora här? ”Han ville spela för en klubb som är det vidrigaste våra supportrar vet, det kan vi inte ha i vår trupp. Med den här lösningen kunde vi både få dosh och lura Blottar-Bo att felbalansera truppen ännu mer.”

I ett sånt här läge MÅSTE det komma några knivstick från klubben, sen får dom väl linda in det lite mer om det känns viktigt. DET vore värt nåt, tusen gånger mer än nåt jävla studentskämt med felstavningar på ljustavlan. Det är dags att klubben börjar ta dom här frågorna på allvar, innan glappet mellan supportrar och utövare blir så stort att man vissnar helt.

För det är en äcklig jävla ankdamm som dagens spelare simmar runt i. Kanske är det enda nya att allt sker för öppen ridå, men det börjar kännas som ett parallellt universum. Att man öppet grattar en spelare som går från klubben man tillhört från knatte till senior, till en av derbyrivalerna, det är fan helt surrealistiskt i vår värld. Hoppas eldemojisarna var värda det, Leo. Persona non grata på Söder från och med nu. Vi kommer stå kvar här, långt efter att din hyfsade karriär i BK Öken är slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s