Kategorier
Inlägg

Motorsågs-massakern

Den här veckan tycker vi det är på sin plats att hylla en lite oväntad hjälte, med en story vi mest fått höra på omvägar. Vi lyfter på hatten för en gammal Sofiagrabb i samma årskurs som oss. Vi drog inte alltid jämnt i plugget, men backade alltid varandra när vi sågs runt matcherna.

Efter ett derby mot gnaget för 15-20 år sen, klev den här killen helt sonika ner på perrongen i Slussen med en motorsåg i händerna. Omständigheterna kring själva sågen är jävligt oklara, men han lyckades i alla fall pricka in ett södergående tåg med gnagetgrabbar, uppenbarligen på väg för att söka upp Bajen. Träff direkt, gnaget.

Så vad man gör man då, när Norra Motståndsrörelsen rullar in på stationen och man står där med en motorsåg? Maxar, såklart. Vår hjälte lägger på sitt bästa fejs, väser, vevar och hytter med motorsågen, tills dörrarna går igen och tåget rullar vidare.

Vi hade känt den här snubben sen dagisåldern, och tror inte en sekund på att han skulle såga itu någon, även om det är derby. Vi ser det mer som en sorts andlig vägledning. På söndag kväll ska varenda jävla kolsäck, på planen och på läktaren, ångra att dom nånsin klev av i södra Stockholm.

#hammarby #bajen #södermalm #sofia #vitabergen #svartgultarisktmotstånd #motorsågsmassakern #vlforlife #hälsningarfrånsödermalm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s