Kategorier
Inlägg

Bortaderbyt 97

1997, bortaderby mot DIF på Råsunda. Drygt 12 000 på läktarna och norra stå för oss, eftersom djurgårn ju fick välja sida. För båda lagen var det lite blandat var man fick spela sina hemmaderbyn under 90- talet. Efter dom minst sagt stökiga mötena på Söderstadion 93 och Stadion 95 blev det Råsunda året efter. 97 fick vi ändå spela höstderbyt hemma på Söderstadion. Men det här vårderbyt minns vi framförallt för en skön 1-0 seger genom Patrik ”Pinnen” Anderssons mål, och att Roffe Z överlistade alla med ett fjärde byte.

#hammarby #bajen #90s #derby #derbydays #södermalm #sofia #vitabergen #knallaromkring #sjungerensång #enroffezsång #bajenclubsofia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s